ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Διευθύνουσα  σύμβουλος και μέτοχος της New Security DPh Μαίρη Πετρίδη…

Η ημέρα της Γυναίκας, που μοιάζει σήμερα αυτονόητη δεν είναι μια αφορμή για να δεχτούμε ή να δώσουμε λουλούδια. Η 8η Μαρτίου είναι μία υπενθύμιση ενός πολυετούς, δυναμικού αγώνα ενάντια στην ανισότητα των δύο φύλων, και έχει μια μακρά ιστορία συνδεδεμένη με τους αγώνες των γυναικών. Οι γυναίκες ξεχωρίζουν και διακρίνονται με την προσφορά τους στην οικογένεια, την κοινωνία τον αθλητισμό και τον επαγγελματικό τομέα. Η δυναμική παρουσία των γυναικών επιβεβαιώνεται σε όλους τους τομείς και στον τομέα της ασφάλειας.
…δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ για την νέα απειλή covid 19 και θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω και να ευχηθώ τα καλύτερα… σε όσες γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στις εργαζόμενες στον τομέα της υγείας, στις πωλήτριες που κρατούν ανοικτά τα σουπερμάρκετ, στις μητέρες που φροντίζουν τα παιδιά τους κατά την εργασία τους από το σπίτι. Όλοι εμείς εδώ στη New Security D Ph τιμούμε αυτή τη ημέρα γνωρίζοντας ότι οι γυναίκες του σήμερα, αγωνίζονται να εδραιώσουν την ισονομία στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, έχοντας παράλληλα τον ιερό ρόλο της μητέρας, της συζύγου, της συντρόφου.

διαβάστε την δημοσίευση μέσα από το τεύχος Μαρτίου  Security Report

https://securityreport.gr/news/security-news/item/9654-pagkosmia-imera-tis-gynaikas-ti-lene-ta-koryfaia-stelexi-tou-kladou-tis-asfaleias

 

Δήλωση της διευθύνουσας συμβούλου Μαίρη Πετρίδη για την ημέρα της γυναίκας
Translate