H  New Security D.Ph είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες  ¨Παροχής  Ηλεκτρονικής Ασφάλειας¨ στην Ελλάδα.

Aμιγώς ελληνικών συμφερόντων, iδρύθηκε το 1999 κι έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, το  2012 εν μέσω κρίσης , όταν η ανάπτυξη της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας βούλιαζε , η εταιρεία  New Security D.Ph  επενδύοντας σε υψηλές υπηρεσίες με πρωτοπόρες παροχές, στόχευσε   στη διατήρηση της ποιότητας που συνοδεύει το όνομά της ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς…δημιούργησε   ένα  σύγχρονο Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνας συναγερμού.

Ο άρτιος εξοπλισμός που έχει επενδυθεί  είναι συνώνυμο της ασφάλειας, με σύγχρονες  εγκαταστάσεις  προηγμένα μηχανήματα εκπαιδευμένους χειριστές.

Το Κέντρο της New Security DPh είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα και Ευρώπη που έχει την ικανότητα και την ετοιμότητα και ήδη λειτουργεί mirroring με επανδρωμένα κέντρα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όλα τα σήματα που στέλνει ένα σύστημα ασφαλείας πηγαίνουν ταυτόχρονα σε δύο Κέντρα Λήψης Σημάτων.Ο κεντρικός σταθμός  λειτουργεί όλο το 24ωρο όλο το χρόνο προκειμένου να δέχεται ηλεκτρονικά σήματα επείγουσας ανάγκης.

Οι αρχές στις οποίες βασίζεται η New Security από την ίδρυση της και οι οποίες την καθιέρωσαν στην Ελληνική αγορά είναι:

*Ευθύνη, σεβασμός και συνέπεια στον πελάτη * Συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση  *Άριστη υποστήριξη  *Εμμονή στην τελειότητα… με υψηλό αίσθημα ασφάλειας καθώς και με ανώτερο επίπεδο υπηρεσιών θωρακίζουμε την ζωή και την περιουσία σας, εξαλείφοντας κάθε ανασφάλεια σας.

Επενδύοντας σε υψηλές υπηρεσίες με πρωτοπόρες παροχές, στοχεύουμε στη διατήρηση της ποιότητας που συνοδεύει το όνομά μας ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

New Security Με υψηλό αίσθημα ασφάλειας καθώς και με ανώτερο επίπεδο υπηρεσιών θωρακίζουμε την ζωή και την περιουσία σας, εξαλείφοντας κάθε ανασφάλεια σας

24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο η ασπίδα προστασίας της New Security D.Ph central station αγκαλιάζει την περιουσία σας.

Με υψηλό αίσθημα ασφάλειας καθώς και με ανώτερο επίπεδο υπηρεσιών θωρακίζουμε την ζωή και την περιουσία σας, εξαλείφοντας κάθε ανασφάλεια σας

 

 

 

Translate