Επενδύοντας σε υψηλές υπηρεσίες με πρωτοπόρες παροχές η New Security DPh δημιουργεί την  DPh – Construction 

Η New Security DPh στα είκοσι και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έχει εδραιώσει την παρουσία της στον κλάδο της ασφάλειας επιδεικνύοντας ένα πλούσιο έργο τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Από το 1999 δεσμευτήκαμε να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στον κλάδο μας, προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις, αξιόπιστο προγραμματισμό, αποδοτικό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευών, ειδικευμένη στην εφαρμογή εξελιγμένων Συστημάτων Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Αυτοματισμών.

Το 2023 δημιουργούμε την  DPh – Construction 

Η DPh – Construction   δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων, με υψηλά πρότυπα ασφάλειας, με εξελιγμένες μεθόδους κατασκευής, συντήρησης και ανακαίνισης κτιρίων ώστε να συμπορευόμαστε με όλους τους σύγχρονους τρόπους σχεδιασμού, διαχείρισης και κατασκευής έργων.

Στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής, παρέχουμε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες σε πολλαπλά επιστημονικά και τεχνικά πεδία και σε κάθε στάδιο εξέλιξης της ζωής ενός έργου από τον αρχικό προγραμματισμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση.

Το έμπειρο δυναμικό και η επιθυμία συνεχούς βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών αποτελούν τους κύριους άξονες μιας μακράς και βιώσιμης σχέσης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για ένα τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ 

 Να παρέχουμε ασφαλή και ποιοτικά έργα 
 Να παράγουμε έργα τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής .

 Να μεγιστοποιήσουμε την προσδοκώμενη αξία των έργων που παραδίδουμε.
 Να διαμορφώσουμε μια περιβαλλοντική συνείδηση (περιβαλλοντικά φιλικές επιλογές) παράγοντας έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και χρησιμοποιώντας οικολογικά  υλικά.

ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ:

Κατασκευάζουμε με βάση το τετράπτυχο ‘ΧΡΟΝΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ‘.
Σχεδιάζουμε εμπνευσμένα έργα με ποιοτικά χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές.
Επενδύουμε στις ‘πράσινες’ πρακτικές.
Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις του κλάδου και τις ενσωματώνουμε στις πρακτικές μας.

Translate