GPRS m2m τεχνολογία 4G, 5G υπηρεσία για εγκαταστάτες. 

 Όταν οι άλλοι θα τρέχουν να αλλάξουν συσκευές εσείς θα είστε από τώρα έτοιμοι για την κατάργηση των δικτύων 3G / 2G !!

Μετατρέψτε τους απλούς πίνακες συναγερμού σε ένα έξυπνο, λειτουργικό και εντελώς νέο σύστημα ασφάλειας!

Όπλιση  αφόπλιση παράκαμψη ζώνης  ιστορικό όλων των συμβάντων συναγερμού τους τελευταίους 12 μήνες από οποιοδήποτε smartphone!

… με μια κίνηση από το κινητό σου τηλέφωνο με δυνατότητα χρήσης μιας εφαρμογής smartphone για την απομακρυσμένη διαχείριση και τον έλεγχο του συναγερμού.

Οι συσκευές της σειράς MQ03 σε συνδυασμό με την πλατφόρμα επικοινωνίας, αναλαμβάνουν την αποστολή σημάτων από τα συστήματα ασφαλείας στο Κέντρο Λήψεων σημάτων της New Security D.Ph , με ταχύτητα, ασφάλεια και απόλυτη αξιοπιστία.   Contact ID, SIA, FF ή Pulse Format.

Η συσκευή MQ χρησιμοποιεί όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας μέσω της GlobalSIM που διαθέτει και αντικαθιστά πλήρως την ανάγκη χρήσης επίγειας τηλεφωνικής γραμμής για την αποστολή σημάτων από τον προστατευόμενο χώρο στο Κέντρο Λήψεων σημάτων της New Security D.Ph 

Είναι συμβατές με όλους τους κορυφαίους πίνακες συναγερμών, ενώ παρέχουν την δυνατότητα χρήσης μιας εφαρμογής smartphone για την απομακρυσμένη διαχείριση και τον έλεγχο του συναγερμού.

          Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Ο κάθε επαγγελματίας τεχνικός εγκαταστάτης συστημάτων ασφάλειας που θα αξιοποιήσει τις νέες συσκευές m2m  θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό, αποκτώντας σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Προστιθέμενη αξία και smart χαρακτηριστικά στις παλιές εγκαταστάσεις προσφέροντας σύγχρονες λύσεις στον τελικό πελάτη σου σε πολύ προσιτή τιμή
  • Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό σε νέες προσφορές
  • Ευελιξία στην επιλογή του κέντρου λήψης σημάτων και απόλυτος έλεγχος του πελατολογίου με δυνατότητα up/downloading μέσω της συσκευής!!
  • Πρόσθετη διπλή πηγή εσόδων
  • Εύκολη πώληση συσκευής και υπηρεσίας αφού ο τελικός πελάτης αντιλαμβάνεται εύκολα και άμεσα τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα.
  • Ολοκληρωμένη υπηρεσία: Συσκευή πιστοποιημένη βάσει διεθνών standards με ενσωματωμένη κάρτα sim Global, απόλυτη ασφάλεια συνδεσιμότητας VPN και πιστοποίηση ISO 27001 για την ασφάλεια διαχείρισης πληροφοριών.

 

Η συσκευή διατίθεται δωρεάν

ενημερωθείτε   στο 210 99 52 390  υπεύθυνος επικοινωνίας  

 

Marketing & Sales Executive     m2m 

          Βλιώρας Λάμπρος 

 

 

 

m2m … Τεχνολογία 4G, 5G
Translate