Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, μια εισβολή , να μη συμβεί ποτέ και σε κανέναν!

Μην περιμένετε να συμβεί σε εσάς! Προστατέψτε το σπίτι σας και την οικογένεια σας!

 

15 δικαιολογίες για να μη εγκαταστήσετε συναγερμό…

Δεν μπορώ να επιβαρυνθώ και αυτό το κόστος τώρα! 

Τα χρήματα δεν μας περισσεύουν! Αυτός είναι, σίγουρα ο πιο βάσιμος λόγος για να μην προσθέσουμε ένα ακόμα έξοδο στον ήδη φουσκωμένο προϋπολογισμό του νοικοκυριού μας! (Δυστυχώς, όμως, οι εισβολείς δεν κάνουν διακρίσεις, παρά μόνο στο πόσο εύκολο είναι να εισβάλουν στο σπιτικό σας!)

Δεν θέλω να επιβαρυνθώ αυτό το κόστος! 

Θέλω να αποταμιεύσω τα χρήματα μου…θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε κάτι που θεωρώ πιο χρήσιμο….προτιμώ ένα όμορφο δείπνο με τους αγαπημένους μια φορά τον μήνα από το να έχω ένα σύστημα που ασφαλίζει το σπίτι μου!

Εχω όπλο!
Ουδέν σχόλιο! Εμείς πάντως δεν έχουμε, γιατί προτιμούμε σε μια πιθανή εισβολή να μην υπάρχει κανένα όπλο στο προσκήνιο!

Έχω σκύλο!
Ένα καλό σκυλί φρουράς είναι στην πραγματικότητα ένα κορυφαίο αποτρεπτικό μέτρο ασφαλείας. Είπαμε… ένα ΚΑΛΟ σκυλί φρουράς. Η μέση οικογένεια έχει τον σκύλο που, ναι μεν, θα διακινδυνεύσει και τη ζωή του ακόμα για να την προστατεύσει, αλλά δεν θα κάνει ιδιαίτερα δύσκολη τη ζωή του κάθε εισβολέα.

Είναι τόσο περίπλοκο όλο αυτό το σύστημα!
Δεν είσαστε γκουρού της τεχνολογίας και δεν μπορείτε να καταλάβετε πως λειτουργεί ένας συναγερμός! Βέβαια…εάν δεν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το σύστημα συναγερμού μόνοι σας, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα! Εφόσον απευθυνθείτε σε μια υπεύθυνη εταιρία εγκατάστασης και αποκτήσετε ένα σωστό Συστήμα συναγερμού, θα κατανοήσετε και τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και το πόσο απλό είναι να το διαχειριστείτε.

Μα…λείπω συνέχεια από το σπίτι!
Βέβαια, ο παραπάνω και μόνο λόγος κάνει το σπίτι σας πιο ευάλωτο σε διάρρηξη. Σκεφτείτε να μπορείτε να ελέγξετε το σύστημα συναγερμού από όπου και αν είστε  ή ακόμα να το παρακολουθείτε με κάμερες ασφαλείας;

Είμαι στο σπίτι διαρκώς!
Είστε ο δικός σας φύλακας. Μπορείτε να υπερασπιστείτε τον χώρο σας ανά πάσα στιγμή και στο 100%!…Μόνο που δεν μπορείτε να μην φύγετε από το σπίτι σας ποτέ…

Η περιοχή που μένω είναι πολύ ασφαλής!
Υπάρχει περιοχή στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται να κλειδώνουμε τις πόρτες μας γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος διάρρηξης. Δυστυχώς, αυτό ήταν αλήθεια…κάποτε. Πλέον, εισβολές σε σπίτια, καταγράφονται καθημερινά ανεξάρτητα από την περιοχή. Επιπλέον, ακόμα και αν δεν έχει συμβεί κάτι σε αυτές τις ‘ασφαλείς’ περιοχές, ποιος μας εξασφαλίζει ότι δεν θα συμβεί στο μέλλον? Μέχρι να συμβεί μια διάρρηξη, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε την αξία ενός Σύστηματος ασφαλείας …και αυτό είναι λογικό.

Έχω βάλει πινακίδα ότι ο χώρος μου φυλάσσεται!
Σοβαρά τώρα…ένας επαγγελματίας διαρρήκτης δεν μπορεί να ξεχωρίσει εάν ένας χώρος φυλάσσεται ή όχι;

Έχω μεγάλη οικογένεια και μπαινοβγαίνουμε στο σπίτι διαρκώς! Δεν μπορώ να οπλίζω και να αφοπλίζω τον συναγερμό όλη την ώρα!
Μπορεί να σας είναι χρήσιμο το χαρακτηριστικό των αισθητήρων πόρτας που σας ενημερώνει ότι κάποια πόρτα έχει ανοίξει, ειδικά εάν έχετε μικρά παιδιά. Ή, μπορεί να το βρίσκετε ενοχλητικό  και να λέτε οτι  «ποτέ δεν θα έχω το χρόνο να ενεργοποιήσω το σύστημα συναγερμού γιατί τα παιδιά μου συνεχώς μπαινοβγαίνουν». Στα σοβαρά συστήματα συναγερμών  υπάρχουν λύσεις για όλα …Αν έχετε εφήβους που έρχονται αργά στο σπίτι, μπορούν να απενεργοποιήσουν την ειδοποίηση από μια εφαρμογή ή από ένα τηλεκοντρόλ! Εάν εξακολουθείτε να θέλετε σύστημα συναγερμού αλλά δεν θέλετε τις συνεχείς ειδοποιήσεις, αφήστε την τεχνολογία να τις απενεργοποιήσει! Δεν χρειάζεται να ακούτε μπιπ κάθε φορά, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του συστήματος και όχι απαίτηση!

Δεν θέλω να χτυπάει ο συναγερμός χωρίς λόγο!
Ο ‘ψευδής συναγερμός είναι συνήθως το ταίρι του ΄κακού συναγερμού  και κάνουν παρέα με την κακή εγκατάσταση! ‘Ένα σοβαρό σύστημα ασφαλείας από υπεύθυνους εγκαταστάτες δεν θα σας δώσει ψεύτικους συναγερμούς ούτε θα ξυπνάει τους γείτονές σας επειδή πέρασε μια γάτα έξω από το παράθυρο σας!

Ο φίλος μου είχε μια κακή εμπειρία με μια εταιρεία!
Ο φίλος σας προφανώς έκανε κακή επιλογή προϊόντων και εγκαταστάτη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε το ίδιο λάθος!

Η τεχνολογία αλλάζει τόσο γρήγορα!
Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ενημερώνετε το σύστημα συναγερμού κάθε 2-3 χρόνια, όπως τα κινητά τηλέφωνα. Η ενημέρωση των συστημάτων ασφαλείας γίνεται περίπου στη δεκαετία και εφόσον η επιλογή του αρχικού συναγερμού είναι σωστή δεν θα κοστίσει, φυσικά, όσο η αρχική εγκατάσταση.

Δεν ξέρω πιο σύστημα είναι το καλύτερο!
Βομβαρδίζεστε με αμέτρητες προσφορές  και φυσικά εάν οι συναγερμοί δεν είναι ο τομέας της εξειδίκευσης σας δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια είναι σωστή! Ένα σωστό σύστημα ασφαλείας εξειδικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Επιλέξτε γνωστά στον χώρο συστήματα συναγερμών και έμπειρους εγκαταστάτες. Φθηνά  και χωρίς όνομα προϊόντα καλά είναι να μείνουν στις ασιατικές χώρες  από όπου ανήκουν. Είναι μέν φθηνά δεν παρέχουν όμως καμία ασφάλεια.

Σε εμένα θα συμβεί?

Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, μια εισβολή , να μη συμβεί ποτέ και σε κανέναν!

Μην περιμένετε να συμβεί σε εσάς! Προστατέψτε το σπίτι σας και την οικογένεια σας!

Σε εμένα θα συμβεί ?
Translate