Βάλαμε ένα στοίχημα και το κερδίσαμε !!! 
 
 Είμαστε το πρώτο και μοναδικό επανδρωμένο Mirroring κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα, με συνεχείς και μεγάλες επενδύσεις για την διασφάλιση του εγκαταστάτη και των πελατών του.
Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας New Security D.Ph, Δημήτρης Φιλιππής οραματίστηκε και έφτιαξε ένα 100% ελληνικό Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού. Το 2012 εν μέσω κρίσης, όταν η ανάπτυξη της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας έδειχνε στασιμότητα, η εταιρεία New Security D.Ph ήταν αυτή που επενδύοντας σε υψηλές υπηρεσίες με πρωτοπόρες παροχές, στόχευσε στη διατήρηση της ποιότητας που συνοδεύει το όνομά της ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ο κ. Φιλιππής μίλησε στο περιοδικό Security Report για τον εξοπλισμό, τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της New Security D.Ph.

K. Φιλιππή ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας New Security D.Ph θα θέλαμε να μας πείτε μερικά λόγια για τον κεντρικό σταθμό σας.

-Βάλαμε ένα στοίχημα και το κερδίσαμε! Είμαστε το πρώτο και μοναδικό επανδρωμένο Mirroring κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα, με συνεχείς και μεγάλες επενδύσεις για την διασφάλιση του εγκαταστάτη και των πελατών του.

Πολλοί εγκαταστάτες θέλουν να ελέγχουν τα σήματα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, γιατί κάθε φόρα που κάνουν μια νέα σύνδεση ή κάποιες δοκιμές, πρέπει να επικοινωνούν (κάθε φορά) με το κέντρο. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε είναι χρονοβόρο, γιατί δεν έχουν άμεση ειδοποίηση όταν πάει το σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε στον εγκαταστάτη την εφαρμογή New on line, τη δυνατότητα δηλαδή να παρακολουθεί όλα τα σήματα σε πραγματικό χρόνο όπου και να βρίσκεται. Δεν χρειάζεται πλέον να επικοινωνεί με το κέντρο για επιβεβαίωση λήψη του σήματος, μπορεί να παρακολουθεί όλα τα σήματα με ηχητική ειδοποίηση από το laptop- ταυτόχρονα με το ΚΛΣ.

-Πως σκεφτήκατε να δημιουργήσετε ένα mirroring ΚΛΣ;

-Ένας πελάτης μας ρώτησε το εξής: «τι θα κάνετε στην περίπτωση μιας φωτιάς ή μιας πλημμύρας – ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός σεισμού, όπου το προσωπικό σας πιθανόν να εγκαταλείψει τη βάρδια;»

Η πρόβλεψη τέτοιων φαινομένων είναι δυνατή, τα μέτρα όμως που θα πρέπει να λαμβάνονται για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων θεωρούνται πολύ δαπανηρά για την συνεχή διατήρηση και ετοιμότητά τους.

Έτσι με επενδύσεις και ατέλειωτες ώρες εργασίες, φέραμε τη σύγχρονη τεχνολογία στα «μέτρα μας». Με μια μόνο συνδρομή παρέχουμε διπλή προστασία με την ταυτόχρονη λήψη σήματος σε 2 Κέντρα Λήψεως Σημάτων.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας της εταιρίας μας έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε περίπτωση φυσικής ή άλλης καταστροφής.

-Πώς θα πρέπει να είναι ένα Κ.Λ.Σ στην σύγχρονη εποχή;

Ένα ΚΛΣ θα πρέπει να έχει την δυνατότητα της ευελιξίας και να προσαρμόζει της υπηρεσίες του με τις ανάγκες του εγκαταστάτη- και όχι ο εγκαταστάτης να προσαρμόζεται με το ΚΛΣ.

Η άριστη τεχνογνωσία και οι υψηλής ποιότητας προδιαγραφές των παροχών μας, μας επιτρέπουν να ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν.

-Τι είναι αυτό που κάνει την New Security D.Ph να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

Η New Security είναι το πρώτο ΚΛΣ στην Ελλάδα που δίνει την υπηρεσία iBusiness  Services, μία δυνατότητα που επιτρέπει στους συνεργάτες μας να συνδέουν προσωπικούς υπολογιστές και σταθμούς εργασίας στο server της New Security με σκοπό την κοινή χρήση των μέσων, π.χ. τιμολογήσεις, εκτυπώσεις, ανταλλαγή πληροφοριών/σημάτων κ.ά.

Σε κάθε συνεργάτης μας παρέχουμε:

  • Την δικιά του γραμματειακή & τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο.
  • Ενημέρωση των συνδρομητών με το δικό του email.
  • Είσπραξη των συνδρομών με την δίκη του επωνυμία.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης εικόνας από το χώρο του πελάτη και καταγραφή video στον Server στη New Security D.Ph Central station από την ώρα των συμβάντων (motion detection – συναγερμός).
  • Δυνατότητα New on line παρακολούθηση των σημάτων από τους συνεργάτες/ εγκαταστάτες των συμβάντων των πελατών τους σε πραγματικό χρόνο.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης από Smartphone’s, Tablet από τους πελάτες/συνδρομητές της καρτέλας των συμβάντων.
  • Δυνατότητα ενημέρωσης των πελατών αυτόματα με την αποστολή SMS για όλα τα συμβάντα: Πελάτες χωρίς σήμα, Καθυστέρηση οπλισμού, Καθυστέρηση επαναφοράς ρεύματος, καθυστέρηση TEST και Έλλειψη επικοινωνίας.
  • VoIP B2B τηλεφωνική επικοινωνία με τη χρήση διαδικτύου (εσωτερικό νούμερο τηλεφώνου για άμεση επικοινωνία) με τηλεφωνικό κέντρο της CISCO.
  • Δυνατότητα επικοινωνίας ενός συστήματος συναγερμού ακόμα και κάθε 1’.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ

Στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της New Security ενσωματώνονται πλήρως κι επιτυχώς η τεχνολογία, η πληροφορία και η επικοινωνία. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας μας καθιστούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη!

-Πείτε μας δύο λόγια σχετικά με τις υποδομές και τον εξοπλισμό που διαθέτει η New Security D.Ph

-Το Νοέμβριο του 2020 μεταφερθήκαμε σε νέο κτήριο 590 τετραγωνικών με ολοκαίνουργιες υποδομές. Ο εξοπλισμός και οι προδιαγραφές που έχουμε επενδύσει για το κέντρο λήψεως σημάτων εικόνας & σημάτων συναγερμού είναι συνώνυμο της ασφάλειας με:

  • Aνάπτυξη λογισμικού σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εφαρμογών την Terracom.
  • Μηχανογράφηση και cloud υπηρεσίες σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Πληροφορικής την softone.
  • Βάση δεδομένων Microsoft SQL Server, mirroring (ταυτόχρονη) επικοινωνία και Λήψη σημάτων με το συνεργαζόμενο κέντρο στη Θεσσαλονίκη της EUROGUARD.
  • Τηλεφωνικό κέντρο CISCO με voip υπηρεσίες.
  • 5 Κονσόλες – ENIGMA & 2 SURGARD III.
  • 2 Δέκτες ADESCO.
  • Text 2 Speech. Ηχητική απαγγελία σημάτων (χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου δυναμικού).
  • SMS ΤET Δυνατότητα ενημέρωσης των πελατών αυτόματα για όλα τα σήματα.
  • 4 server HP για ξεχωριστή λειτουργία (e.mail – fax – SMS – down –up loads κ.ά.).
  • 4 server HP back up raid τεχνολογία
  • UPS APC on Line interactive Smart Slot αδιάλειπτης παροχής ενέργειας
  • Ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος 12 KWA.
  • GPS LIVE – Δυνατότητα παρακολούθησης και πλοήγησης περιπολικών άμεσης επέμβασης.
  • Geo-Location, Vehicle Tracking – Δυνατότητα παρακολούθησης περιπολιών με αναγνώριση σημείου (στίγμα) και με χρήση των Smartphones.
  • LTE PORT VPN – μεταφορά εικόνας & σημάτων συναγερμού μέσω κινητής τηλεφωνίας.

-Καθημερινά το κέντρο της New Security D.Ph λαμβάνει χιλιάδες σήματα. Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει το Κ.Λ.Σ.Σ.;

Οι υπηρεσίες μας είναι τόσο ευέλικτες για τον εγκαταστάτη, όσο και για τον τελικό χρήστη. Παρέχουμε δωρεάν εφαρμογή για όλα τα κινητά με δυνατότητα όπλισης και αφόπλισης απομακρυσμένα, για όλα τα συστήματα ασφαλείας. Λήψη και Διαχείριση Σημάτων Συναγερμού, Εικόνας αλλά και άλλων συμβάντων. Επίσης έχουμε επενδύσει και δημιουργήσει 3 προγράμματα σύνδεσης, τα Start Plus – Home Plus και Connect Plus.

Τα προγράμματα υπηρεσιών της New Security, είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες για ασφάλεια που χρειαζόμαστε όλοι μας. Επιλέξτε ανάμεσα στο Start Plus, Home Plus και Connect Plus το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες για την πιο άμεση και αξιόπιστη ασφάλεια στον χώρο σας!

-Γιατί ο σύγχρονος εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας να επιλέξει το Κ.Λ.Σ.Σ. της New Security D.Ph;

Είναι τόσες πολλές οι καινοτομίες, που πραγματικά δεν θα έφτανε όλο το περιοδικό για να τις περιγράψω. Από το 1999 η New Security συνεχίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα στον εγκαταστάτη με εμπειρία και ικανά στελέχη εξειδικευμένα στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας. Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο τμήμα στο sales department με υπεύθυνο τον κ. Βλιώρα Λάμπρο, ώστε να ενημερώνονται αναλυτικά στα γραφεία μας όλοι οι υποψήφιοι συνεργάτες, για όλες τις παροχές μας.

https://securityreport.gr/magazine-archive/etos-2021/item/9612-synentefksi-me-ton-dimitri-filippi-proedro-kai-geniko-diefthynti-tis-etairias-new-security-d-ph?fbclid=IwAR20CSJ7N_LoQbLu1KWY1o0WsJ2Oi84N7oekPUvZMClvebY7YrjueGELMcM

 

Συνέντευξη του Προέδρου & Γενικού Διευθυντή στο περιοδικό Security Report !!!
Translate