Ενιαία Οικονομική Πολιτική 2022 – 2023 

Η εταιρεία New Security DPh εφαρμόζει λειτουργία  Factoring που διέπεται  μέσω της πλέον σύγχρονης μορφής του χρηματοδοτικού εργαλείου του Αντίστροφου Factoring (Reverse Factoring),  (η επιχείρησή μας αποδεσμεύει κεφάλαιο κίνησης αξιοποιώντας τη δυνατότητα καλύτερων όρων πίστωσης από τους προμηθευτές μας μέσω τραπέζης.)

Εφαρμόζουμε ενιαία πολιτική εξόφλησης τιμολογίων για όλους τους προμηθευτές.

Η διαδικασία έχει ως εξής: με  την έκδοση  των τιμολογίων η εξόφληση θα πραγματοποιείται κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα με τον επόμενο μήνα της έκδοσης πιστωτικό π.χ.

Τα τιμολόγια που εκδίδονται τον μήνα Ιανουάριο θα εξοφλούνται την πρώτη Παρασκευή μηνός  Μαρτίου, τα τιμολόγια που εκδίδονται τον μήνα Φεβρουάριο θα εξοφλούνται την πρώτη Παρασκευή μηνός  Απριλίου και ούτω καθεξής.

Η εξόφληση θα γίνετε με κατάθεση στους λογαριασμούς που μας έχει υποδείξει  ο προμηθευτής

Οι προμηθευτές που επιθυμούν να εξοφλούνται απευθείας από το Λογιστήριο της εταιρεία μας για ποσά κάτω των 500,00 € μπορούν να επισκεφτούνε  την εταιρεία μας New Security DPh Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 317 στον 3ο όροφο 12: 00 έως 15:00 αφού προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση την προηγούμενη ημέρα ( η διαδικασία εξόφλησης θα είναι η παραπάνω )

…για οποιαδήποτε πληροφορία  καλέστε στο 210 99 52 390 (εσωτ. 401)

Υπ. λογιστηρίου & Ανάπτυξης 

Πετρίδη Μαίρη 

 

Ενιαία Οικονομική Πολιτική 2022
Translate