Η Διευθύνουσα σύμβουλος και μέτοχος της New Security DPh Μαίρη Πετρίδη μας περιγράφει τις καινοτόμες διαδικασίες για την επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού, για τους συνεχείς ελέγχους  ποιότητας που διασφαλίζουν την ευημερία όλων των συνεργατών της New Security D Ph καθώς και για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών…

Ζούμε στην εποχή του mobility και των αυτοματισμών – κατά συνέπεια προσαρμόζουμε  την τεχνολογία στα μέτρα του εγκαταστάτη, και όχι μόνο!

Το Κέντρο της New Security είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα και Ευρώπη που  έχει την ικανότητα και την ετοιμότητα και ήδη  λειτουργεί mirroring με επανδρωμένα κέντρα στην  Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Πολύ μας ρωτάνε τι είναι mirroring ;

Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα  συστήματα ασφαλείας  μπορούν να συνδεθούν σε 2 Κέντρα Λήψης Σημάτων

Mirroring σημαίνει …. Όλα τα σήματα που στέλνει ένα σύστημα ασφαλείας πηγαίνουν ταυτόχρονα σε δύο Κέντρα Λήψης Σημάτων     Το κόστος της συνδρομής παραμένει το ίδιο   Μια συνδρομή  για δυο κέντρα Λήψης

 *Δυναμικό E.R.P

Η New Security DPh εκσυγχρονίζει διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας της με  δυναμικό E.R.P.

Το κεντρικό λογισμικό διαχείρισης της New Security DPh  δέχεται σήματα από μία μεγάλη γκάμα συσκευών και συστημάτων ασφαλείας  με όλα τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα επικοινωνίας με  δυνατότητα scripting για να έχει την ευελιξία να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ιδιαιτερότητες που καθημερινά προκύπτουν.

Με την τεχνολογία  socket server, δίνουμε τη δυνατότητα με  απευθείας σύνδεσης IP και GPRS συστημάτων συναγερμού, ώστε να αποφευχθούν επιπλέον κονσόλες, συσκευές και λογισμικά.

*Διασφάλιση ποιότητας διεθνή πρότυπα:

Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της, η New Security DPh εφαρμόζει Συστήματα Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών, με λογισμικό της softone βάσει των προτύπων ISO/IEC 20000-1:2011-EN  –  ISO 27001:2013&ELOT EN  – & TERRACOM SA ISO 9001: 2015.

Οι διεργασίες των συστημάτων έχουν πιστοποιηθεί από τον ανεξάρτητο φορέα  TUV AUSTRIA HELLAS  και αξιολογούνται διαρκώς ώστε να βρίσκονται σε συνεχή ευθυγράμμιση με τις προϋποθέσεις των διεθνών προτύπων διασφάλισης ποιότητας.

*Φέραμε την τεχνολογία στις ανάγκες σας.

Το Κέντρο της New Security  έχει την ικανότητα και την ετοιμότητα να δεχτεί σήματα όχι μόνο από συστήματα συναγερμού, αλλά και από συστήματα παρακολούθησης θερμοκρασίας, υγρασίας, πλημμύρας, από ανελκυστήρες, από ανθρώπους σε απομακρυσμένα σημεία, αποκομμένους εργαζόμενους κ.λπ.

Δυνατότητα απομακρυσμένων αυτοματισμών και τηλεχειρισμών. Όχι μόνο όπλιση του συστήματος συναγερμού, αλλά άναμμα/σβήσιμο φώτων, lock/unlock, μέτρηση ενέργειας, ON/OFF διαφόρων συσκευών κ.λπ.

Δυνατότητα να ανταποκριθεί σε ιδιαίτερα αυξημένο φόρτο σημάτων, όπως heartbeat, συχνά test κ.λπ. Ταυτόχρονα μπορούμε  να ενημερώνουμε  ένα dyndns provider με την τελευταία δυναμική IP, ώστε να εξυπηρετήσει τον εγκαταστάτη που θα χρειαστεί να κάνει απομακρυσμένο προγραμματισμό του συστήματος.

Δυνατότητα οπτικής  εικόνα του χώρου του με κάτοψη ή εξωτερική όψη και αποτύπωση ζωνών, αισθητήρων κ.λπ.

Δυνατότητα VOIP Τηλεφωνικό Κέντρο της CISCO  σε άμεση σύνδεση με το κεντρικό λογισμικό για την αυτόματη καταχώριση των ενεργειών και την καταγραφή των κλήσεων. Υπηρεσία iB

Δυνατότητα παροχής φιλικής ενημέρωσης των πελατών και των εγκαταστατών με SMS και με συστήματα φωνητικής ενημέρωσης IVR (Interactive Voice Response).

Δυνατότητα ενημέρωσης για τα συμβάντα αλλά και για την κατάσταση του συστήματός τους, μέσω web application ή ακόμα καλύτερα μέσω mobile app για iPhone/iPad, Google Android, Windows Phone (μην το ξεχνάτε, ζούμε στην εποχή του mobility).

Δυνατότητα τελευταίας γενιάς και αναγνωρισμένης ποιότητας σύστημα ERP και CRM για να πετύχει εσωτερική μηχανογραφική ολοκλήρωση, με ταυτόχρονη αυξημένη δυνατότητα διαχείρισης των εμπορικών, οικονομικών και πελατειακών σχέσεων.

Δυνατότητα υπηρεσίας MIS, Data Mining και Business Intelligence. Φυσικά είναι αυτονόητη η ύπαρξη RDBMS και η δυνατότητα λειτουργίας του λογισμικού του σε κατανεμημένο client/server περιβάλλον.

Στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της New Security ενσωματώνονται πλήρως κι επιτυχώς η τεχνολογία, η πληροφορία και η επικοινωνία.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας μας καθιστούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη! Η άριστη τεχνογνωσία και η υψηλής ποιότητας προδιαγραφές των προϊόντων μας, καθιστούν έτοιμους να ακολουθούμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

 

 

 

Η Διευθύνουσα  σύμβουλος Μαίρη Πετρίδη περιγράφει …
Translate