Καινοτόμες εφαρμογές

                                                                                                        Φέραμε τη σύγχρονη τεχνολογία … στα «μέτρα μας»      

 

New Security Κέντρο Λήψης Σημάτων

Από το 1999 η New Security  συνεχίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα σας με έμπειρα και ικανά στελέχη εξειδικευμένα στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας.

Οι καινοτόμες διαδικασίες που ακολουθούμε στην επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού μας, καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι ποιότητας διασφαλίζουν την ευημερία των πελατών μας.

Ο εξοπλισμός και η προδιαγραφές που έχουμε επενδύσει για το κέντρο λήψεως σημάτων εικόνας & σημάτων συναγερμού είναι  συνώνυμο της ασφάλειας και υπέρ-πληρούν τις προδιαγραφές παλαιότερων κεντρικών σταθμών.  Με σύγχρονες εγκαταστάσεις  προηγμένα μηχανήματα εκπαιδευμένους χειριστές.                                                                               

 Σύστημα Disaster Recovery.  Αδιάλειπτη 24ωρη λειτουργία για απόλυτη ασφάλεια Client/Server αρχιτεκτονική. Ταχύτατη απόκριση  σε λειτουργία πάνω από αργές συνδέσεις (Internet)

Εκσυγχρονίζει διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας της με  δυναμικό E.R.P.     

Υπηρεσίες Δικτύου iB με την νέα αποκλειστική υπηρεσία iB Δυνατότητα για συνεργάτες να συνδέουν  προσωπικούς υπολογιστές και σταθμούς  εργασίας στο server της New Security με σκοπό την κοινή χρήση των μέσων π.χ. τιμολόγησης –   εκτυπώσεις – ανταλλαγή πληροφοριών, σημάτων κ.α.

iB… iBusiness Services …Δυνατότητες Λειτουργικότητα για Συνεργάτες 

 

Translate