Καινοτόμες εφαρμογές

                                                                                                        Φέραμε τη σύγχρονη τεχνολογία … στα «μέτρα σας»      

 

Από το 1999 η New Security  συνεχίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα σας με έμπειρα και ικανά στελέχη εξειδικευμένα στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας.

Οι καινοτόμες διαδικασίες που ακολουθούμε στην επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού μας, καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι ποιότητας διασφαλίζουν την ευημερία των πελατών μας.

Ο εξοπλισμός και η προδιαγραφές που έχουμε επενδύσει για το κέντρο λήψεως σημάτων εικόνας & σημάτων συναγερμού είναι  συνώνυμο της ασφάλειας και υπέρ-πληρούν τις προδιαγραφές παλαιότερων κεντρικών σταθμών.  Με σύγχρονες εγκαταστάσεις  προηγμένα μηχανήματα εκπαιδευμένους χειριστές.                                                                               

Η New Security DPh εκσυγχρονίζει διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας της με δυναμικό E.R.P,  εφαρμόζει συστήματα Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών, με λογισμικό της softone βάσει των προτύπων ISO/IEC 20000-1:2011-EN – ISO 27001:2013&ELOT EN – & TERRACOM SA ISO 9001: 2015 αντίστοιχα. Οι διεργασίες των συστημάτων έχουν πιστοποιηθεί από τον ανεξάρτητο φορέα TUV AUSTRIA HELLAS και αξιολογούνται διαρκώς, ώστε να βρίσκονται σε συνεχή ευθυγράμμιση με τις προϋποθέσεις των διεθνών προτύπων διασφάλισης ποιότητας.

Υπηρεσίες Δικτύου iB με την νέα αποκλειστική υπηρεσία iB Δυνατότητα για συνεργάτες να συνδέουν  προσωπικούς υπολογιστές και σταθμούς  εργασίας στο server της New Security με σκοπό την κοινή χρήση των μέσων π.χ. τιμολόγησης –   εκτυπώσεις – ανταλλαγή πληροφοριών, σημάτων

Υπηρεσία iB iBusiness  Δυνατότητα ενημέρωσης για τα συμβάντα, αλλά και για την κατάσταση του συστήματός τους, μέσω web application ή ακόμα καλύτερα μέσω mobile app

Τελευταίας γενιάς και αναγνωρισμένης ποιότητας σύστημα ERP και CRM για εσωτερική μηχανογραφική ολοκλήρωση, με ταυτόχρονη αυξημένη δυνατότητα διαχείρισης των εμπορικών, οικονομικών και πελατειακών σχέσεων.

• Υπηρεσία MIS, Data Mining και Business Intelligence. Φυσικά είναι αυτονόητη η ύπαρξη RDBMS και η δυνατότητα λειτουργίας του λογισμικού του σε κατανεμημένο client/server περιβάλλον.

Στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της New Security ενσωματώνονται πλήρως κι επιτυχώς η τεχνολογία, η πληροφορία και η επικοινωνία.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας, μας καθιστούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη! Για το πραγματικά δικός σας Κέντρο Λήψης Σημάτων

iB… iBusiness Services …Δυνατότητες Λειτουργικότητα για Εγκαταστάτες – Συνεργάτες

 

Translate