Ήδη στην Ελλάδα λειτουργούν πολλές εταιρείες ασφαλείας και έχουν έμπειρους σύμβουλους με αρκετή πείρα και μελετούν, συνήθως δωρεάν, τον χώρο που θέλει κάποιος να προστατεύσει. Οι λύσεις λοιπόν που προτείνονται από τους σύμβουλους ασφάλειας ποικίλουν από πλευράς κόστους αλλά σίγουρα υπάρχει μια για κάθε τσέπη. Αρχικά θα πρέπει να τοποθετηθεί σύστημα ασφαλείας ή συναγερμός, όπως αποκαλείται συνήθως.

Ένα σύστημα ασφαλείας είναι μια λύση που δεν κοστίζει πολλά και προστατεύει όλο το σπίτι. Ξεκινάει από το ποσό των 750 € αν είναι καλής ποιότητας. Επιπροσθέτως θα πρέπει να παρθούν και άλλα μέτρα, αν αντέχετε το οικονομικό βάρος, όπως θωρακισμένη πόρτα κεντρικής εισόδου της οποίας το κόστος, αν είναι καλής ποιότητας, υπολογίζεται σε 1200 €.

Στα παράθυρα και στις πόρτες, αν είναι από αλουμίνιο, πρέπει να τοποθετηθούν πύροι ή δαγκάνες, και στα ξύλινα πύροι. Γενικώς δεν κοστίζουν πολύ. Μια εκτίμηση για οκτώ συνολικά πόρτες και παράθυρα κοστίζει 100 €. Στους αεριζόμενους χώρους μόνο, όπως είναι οι τουαλέτες, πρέπει να τοποθετηθούν κάγκελα.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram