Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Σ   Κ Α Ι   Μ Ε Γ Α Λ Ε Σ   Ε Π Ε Ν Δ Υ Σ Ε Ι Σ 

Ο εξοπλισμός και η προδιαγραφές που έχουμε επενδύσει για το κέντρο λήψεως σημάτων εικόνας & σημάτων συναγερμού είναι συνώνυμο της ασφάλειας και υπέρ-πληρούν τις προδιαγραφές παλαιότερων κεντρικών σταθμών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις προηγμένα μηχανήματα εκπαιδευμένους χειριστές.

Το Κέντρο της New Security DPh είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα και Ευρώπη που έχει την ικανότητα και την ετοιμότητα και ήδη λειτουργεί mirroring με επανδρωμένα κέντρα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Όλα τα σήματα που στέλνει ένα σύστημα ασφαλείας πηγαίνουν ταυτόχρονα σε δύο Κέντρα Λήψης Σημάτων. Το κόστος της συνδρομής παραμένει το ίδιο. Μια συνδρομή για δυο κέντρα Λήψης Σημάτων.

6 Κονσόλες –  ENIGMA  & 2 SURGARD III συνδεδεμένες με PRI κύκλωμα

Βάση δεδομένων Microsoft SQL Server, mirroring

Τοπικό Δίκτυο

Σύστημα Disaster Recovery. Αδιάλειπτη λειτουργία για απόλυτη ασφάλεια

Client/Server αρχιτεκτονική. Ταχύτατη απόκριση σε λειτουργία πάνω από αργές συνδέσεις (Internet)

Contact ID protocol format & όλων των πρωτοκόλλων επικοινωνίας SIA, Basic 4+2 , κλπ

Ύπαρξη IVR για επιλεγμένη χρήση από πελάτες/συνεργάτες

Place Zone View. Κάτοψη χώρου του συναγερμού με αποτύπωση του σημείου

Text 2 Speech. Hχητική απαγγελία σημάτων (χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου δυναμικού)

SMS ΤET Δυνατότητα ενημέρωσης των πελατών αυτόματα (χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου δυναμικού)

Εφεδρικές Κονσόλες Λήψεως σημάτων                                         

Auto Scan Alarm 26 Monitor παρακολούθησης με  Auto Scan Alarm για την ταυτόχρονη λήψη & επεξεργασία σημάτων

4 server HP για ξεχωριστή λειτουργία (e.mail – fax – SMS – down –up loads κ.α.)

4 server HP back up raid τεχνολογία 64bit

UPS APC on Line interactive Smart Slot αδιάλειπτης παροχής ενέργειας 6KWA

Ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος 12 KWA

GPRS (General Packet Radio service) – αδιάκοπη σύνδεση στο Internet με γρήγορες ταχύτητες

GPS LIVE – Δυνατότητα παρακολούθησης και πλοήγησης περιπολικών άμεσης επέμβασης

Geo-Location, Vehicle Tracking – Δυνατότητα παρακολούθησης περιπολιών με αναγνώριση σημείου (στίγμα) και με χρήση των Smartphones

GSM PORT VPN – μεταφορά εικόνας & σημάτων συναγερμού μέσω κινητής τηλεφωνίαςΗ New Security DPh εκσυγχρονίζει διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας της με δυναμικό E.R.P,  εφαρμόζει συστήματα Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών, με λογισμικό της softone βάσει των προτύπων ISO/IEC 20000-1:2011-EN – ISO 27001:2013&ELOT EN – & TERRACOM SA ISO 9001: 2015 αντίστοιχα. Οι διεργασίες των συστημάτων έχουν πιστοποιηθεί από τον ανεξάρτητο φορέα  και αξιολογούνται διαρκώς, ώστε να βρίσκονται σε συνεχή ευθυγράμμιση με τις προϋποθέσεις των διεθνών προτύπων διασφάλισης ποιότητας.   

                     

          Δρομολόγηση Αυτοδύναμου Δικτύου TCP/IP

Pre-alarm video on motion detection Pre-alarm video on motion detection – Πλήρως διασυνδεδεμένη λειτουργία με το σύστημα διαχείρισης εικόνας (Ενημέρωση σε real time της κατάστασης λειτουργίας των καμερών αποστολή και αποθήκευση video στη New Security D.Ph Central station)Access Control για τον έλεγχο πρόσβασης σε όλα τα γραφεία48 τηλεφωνικές γραμμές επεκτάσιμες σε 400 σε υπόγειο δίκτυο με λειτουργικό σύστημα Cisco32 μέσω δικτύου οπτικών ινών και FirewallΑίτηση για σύνδεσης με LINK και ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινώνVoIP τηλεφωνική επικοινωνία με τη χρήση διαδικτύου Τηλεφωνικό κέντρο CISCO                      

        New Security always …NEW

Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της το Κέντρο της New Security Dph έχει την ικανότητα και την ετοιμότητα να δεχτεί σήματα όχι μόνο από συστήματα συναγερμού, αλλά και από συστήματα παρακολούθησης θερμοκρασίας, υγρασίας πλημύρας, από ανελκυστήρες, από ανθρώπους σε απομακρυσμένα σημεία, αποκομμένους εργαζόμενους κ.λπ.

Δυνατότητα απομακρυσμένων αυτοματισμών και τηλεχειρισμών. Όχι μόνο όπλιση του συστήματος συναγερμού, αλλά άναμμα/σβήσιμο φώτων, lock/unlock, μέτρηση ενέργειας, ON/OFF διαφόρων συσκευών κ.λπ.

Δυνατότητα οπτικής εικόνας του χώρου του με κάτοψη ή εξωτερική όψη και αποτύπωση ζωνών, αισθητήρων κ.λπ. • Δυνατότητα VOIP, με τηλεφωνικό Κέντρο της CISCO σε άμεση σύνδεση με το κεντρικό λογισμικό για την αυτόματη καταχώριση των ενεργειών και την καταγραφή των κλήσεων. • Δυνατότητα παροχής φιλικής ενημέρωσης των πελατών και των εγκαταστατών με SMS και με συστήματα φωνητικής ενημέρωσης IVR (Interactive Voice Response).

  • Υπηρεσία iB iBusiness Δυνατότητα ενημέρωσης για τα συμβάντα, αλλά και για την κατάσταση του συστήματός τους, μέσω web application ή ακόμα καλύτερα μέσω mobile app • Τελευταίας γενιάς και αναγνωρισμένης ποιότητας σύστημα ERP και CRM για εσωτερική μηχανογραφική ολοκλήρωση, με ταυτόχρονη αυξημένη δυνατότητα διαχείρισης των εμπορικών, οικονομικών και πελατειακών σχέσεων. • Υπηρεσία MIS, Data Mining και Business Intelligence. Φυσικά είναι αυτονόητη η ύπαρξη RDBMS και η δυνατότητα λειτουργίας του λογισμικού του σε κατανεμημένο client/server περιβάλλον.

Στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της New Security ενσωματώνονται πλήρως κι επιτυχώς η τεχνολογία, η πληροφορία και η επικοινωνία.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας μας καθιστούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη!

Η άριστη τεχνογνωσία και η υψηλής ποιότητας προδιαγραφές των προϊόντων μας, καθιστούν έτοιμους να ακολουθούμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate