Η New Security Services & Daily Report – com. πρωτοπορεί!

 

Διαρκώς μας προβληματίζουν  τα ακραία καιρικά φαινόμενα ή οποιαδήποτε περίπτωση φυσικής ή άλλης καταστροφής.

 

Η  πρόβλεψη τέτοιων φαινομένων είναι δυνατή , τα μέτρα όμως που θα πρέπει να λαμβάνονται για την αντιμετώπιση ακριβώς τέτοιων φαινομένων θεωρούνται πολύ δαπανηρά για την συνεχή διατήρηση και ετοιμότητά τους.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας της εταιρίας μας έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε περίπτωση φυσικής ή άλλης καταστροφής.

Η NEW Security DPh πρωτοπορεί έχοντας τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε περίπτωση φυσικής ή άλλης καταστροφής να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα αφού η λήψη σημάτων γίνετε ταυτόχρονα σε δύο κέντρα ’’mirroring ‘’

Έτσι, ακόμα σε μια τόσο ακραία περίπτωση διακοπής λειτουργίας των δικών μας υποδομών, οι συνδέσεις των πελατών-εγκαταστατών μεταφέρονται αυτόματα στο ’’mirroring ‘’ συνδεδεμένο Κ.Λ.Σ., σε άλλο δηλαδή φυσικό περιβάλλον, προκειμένου να συνεχίζεται απρόσκοπτα  η παρακολούθηση των φυλασσόμενων χώρων.

 

http://newsecurity.gr/synentefxi-dimitri-filippi-sto-periodiko-security-manager/   

https://securityreport.gr/magazine-archive/etos-2021/item/9612-synentefksi-me-ton-dimitri-filippi-proedro-kai-geniko-diefthynti-tis-etairias-new-security-d-ph

 

Φέραμε τη σύγχρονη τεχνολογία … στα «μέτρα μας»
Translate